Online Bestellen - Holland Hallmark

Speciale Aanbieding 2018

SPECIALE AANBIEDING

€156,30 NU VOOR €135,--

 

Silver Plater 150ml:  Een unieke, eenvoudig thuis te gebruiken, VERZILVERINGS vloeistof. Puur zilver in de fles. Silver Plater restaureert versleten verzilverde voorwerpen, door het aanbrengen van een nieuw laagje puur zilver, door eenvoudig te poetsen. Iedereen kan het !

Silver Enhancer 150ml x 2:  Een zilver herstellend poetsmiddel met zilver in de vloeistof. Poetst zilver OP, niet AF. Het is een niet schurende formule voor perfect onderhoud van zilver.

Cleaning Plate: Een plaatje, gemaakt van een speciale METAAL LEGERING welke gebruikt dient te worden samen met huishoud soda. Het verwijdert snel en eenvoudig, lichte aanslag van koper en zilver. Vooral geschikt voor kleine moeilijk te poetsen voorwerpen zoals bv miniaturen of bestek.

Gloves x 2: Een paar geïmpregneerde zilverpoets wanten voor het veilig en snel opwrijven van zilveren en verzilverde voorwerpen. 

Cloths x 2: Twee geïmpregneerde zilverpoets doeken (1 klein en 1 groot) voor het veilig en snel opwrijven van zilveren en verzilverde voorwerpen. 

 


Prijs: € 135,00


Bestel aantal